Ηράκλειο: Καταδίκη πατέρα που απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου για την άμεση εγγραφή του παιδιού του

Σε φυλάκιση 26 μηνών καταδίκασε το δικαστήριο τον 30χρονο πατέρα που απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου στο Ηράκλειο, απαιτώντας την άμεση εγγραφή του παιδιού του. Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για απειλή κατά συρροή, εξύβριση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας του Δημοσίου.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 26 μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και υπό την υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλει μέχρι την Παρασκευή χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (26/4)  στις 12 το μεσημέρι όταν ο γονέας πατέρας πήγε σε σχολείο με σκοπό να προχωρήσει την διαδικασία ώστε να εγγραφεί το παιδί του. Ο ίδιος συνάντησε την διευθύντρια και κατά τη συζήτηση που είχαν εκείνος απαίτησε παράλληλα με την εγγραφή να λάβει απευθείας και το επίδομα που δικαιούται για την εγγραφή των Ρομά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Η διευθύντρια του σχολείου με ηρεμία του είπε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό τη δεδομένη στιγμή καθώς η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και πρέπει να τηρηθεί εξηγώντας του με λεπτομέρειες όλα όσα πρέπει να γίνουν. Ο 30χρονος φανερά εκνευρισμένος άρχισε να βρίζει έβγαλε και μαχαίρι απειλώντας την.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 30χρονο ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 30χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε πτυσσόμενο σουγιά αλλά ένα μπερλόκ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί