Μυλωνάκης κατά Βελόπουλου: «Εγκληματική οργάνωση η Ελληνική Λύση – Δίναμε 500 ευρώ “μαύρα” σε φάκελο κάθε μήνα»

Σοβαρές κατηγορίες σε βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (25.04.2023) στον ΣΚΑΪ.

Ο τέως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, έκανε λόγο για πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, την οποία θα αποκαλύψει, προσθέτοντας μάλιστα ότι μπορεί να εξελιχθεί χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή. «Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η εγκληματική οργάνωση – που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος» σημείωσε ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Και συνέχισε, λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους (σχηματικά) για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας».

Δίναμε 500 ευρώ «μαύρα» σε φάκελο κάθε μήνα – Πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται

Παράλληλα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σημείωσε πως ο ίδιος και άλλοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, έδιναν 500 «μαύρα» το μήνα στο κόμμα. «Τα 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία. Αυτό έχει γίνει συμφωνία και τα 500 είναι “μαύρα”. Ζήτησε ευθέως δηλαδή (σ.σ.στην ερώτηση αν τα έδιναν σε φάκελο). Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει. Αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια. Τα 500 είναι μαύρα σε ένα φάκελο».

Επίσης, ανέφερε ότι «ο κ.Βελόπουλος ζήτησε 1.000-1.500 ευρώ, γιατί δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ. Στις κουκίδες που συμπληρώνουμε στη Βουλή, δεν πάει πάνω από 1.000, είναι το όριο. Εμείς τα φορολογούμαστε. 250.000 ευρώ στα τέσσερα χρόνια. Εικάζω ότι προφανώς χρησιμοποιούνται για το κόμμα. Αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε, τι γίνεται;».

Απαντώντας δε σε ερώτηση γιατί προχωρά τώρα στην εν λόγω καταγγελία, ο ίδιος επεσήμανε: «πριν δεν έλεγα κάτι, γιατί είχα την εμπιστοσύνη. Τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώσουνε, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου… Θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος, να δούμε που πήγαν τα λεφτά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί