Στο πλευρό των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ οι οικοδόμοι Ηρακλείου

Την συμπαράστασή του στο Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, το οποίο βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο της επίθεσης της Διοίκησης, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τη συμπαράσταση και την  αλληλεγγύη του στο Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, το οποίο βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο της επίθεσης της Διοίκησης του Νοσοκομείου, που τους εγκαλεί  ώστε «να διαφυλάσσεται η ηρεμία και η ασφάλεια των ασθενών» όπως αναφέρει η Διοίκηση του νοσοκομείου.

Η ασφάλεια των ασθενών δεν απειλείται από τους αγώνες για ένα πραγματικά δημόσιο νοσοκομείο που θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών. Η ασφάλεια των ασθενών απειλείται από συγκεκριμένες επιλογές και πολιτικές.  

Οι υγειονομικοί που και στα χρόνια της πανδημίας υπηρετήσαν και συνεχίζουν να υπηρετούν τους ασθενείς, διεκδικούν τη βελτίωση των παροχών υγείας και των συνθηκών εργασίας τους.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι βιώνουμε καθημερινά την κατάσταση που επικρατεί στο δημόσιο σύστημα υγείας, με την έλλειψη υγειονομικού προσωπικού, την ατελείωτη αναμονή σε λίστες χειρουργείων και εξετάσεων, την έλλειψη υλικών,  τις απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας και το εξουθενωμένο προσωπικό που δεν παίρνει τα ρεπό και τις άδειές του. 

Έχουμε βρεθεί πολλές φορές στο πλευρό των αγωνιζόμενων υγειονομικών που κινητοποιούνται και παλεύουν, όχι μόνο για τα στενά δικά τους ζητήματα αλλά ενάντια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής, ο καθένας που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες του νοσοκομείου. 

Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ για ένα αποκλειστικά Δημόσιο Σύστημα Υγείας και για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Ας αφήσει λοιπόν η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ τις νουθεσίες και τη συκοφάντηση των αγώνων των εργαζομένων και ας κοιτάξει να ικανοποιήσει τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα που θέτει το σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί