Εκδηλώσεις των ΤΕ του ΚΚΕ και των ΤΟ της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια της Κρήτης

Στα πλαίσια της πλούσιας πολιτικής δραστηριότητας των Τομεακών Επιτροπών του ΚΚΕ και των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΝΕ μπροστά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια της Κρήτης με τίτλο: «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ».

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

  • Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο (πανεπιστημιούπολη Γάλλου), την Τετάρτη 26/4, στις 2:30μμ, στην αίθουσα ΣΚΕ με ομιλητή τον Δημήτρη Μπιργάλια, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Α΄ Αθήνας.
  • Στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά, την Παρασκευή 28/4, στις 3μμ, στην αίθουσα Β1008, με ομιλητή τον Τζόνι Γκιολίκου, γραμματέα του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Μίλτος Κλωνιζάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Χανιά και μέλος της διοίκησης του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης.
  • Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο (πανεπιστημιούπολη Βουτών), την Τρίτη 2/5, στη 1μμ, στο αμφιθέατρο Σ. Τραχανάς (τμήμα Φυσικής), με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή επικρατείας του ΚΚΕ. Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ και καθηγητής σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί