43χρονος συνελήφθη σε πλοίο στο Ηράκλειο για βιασμό 14χρονης

Για χρόνιες πράξεις βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου συνελήφθη 43χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, έπειτα από καταγγελία που έκανε το 14χρονο θύμα στις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 43χρονος δράστης άρχισε να συνομιλεί μέσω ίντερνετ με την 14χρονη από τον Οκτώβριο 2022. Σε αυτές αυνανιζόταν και έπεισε την ανήλικη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Μεταξύ Νοεμβρίου 2022 και Μαρτίου 2023, είχε συναντηθεί και δια ζώσης με την ανήλικη όπου και την θώπευε, ενώ στις 28 Φεβρουαρίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, παρά την θέλησή της με συνέπεια να ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η 14χρονη έκανε την καταγγελία μαζί με τους γονείς της την Παρασκευή 21 Απριλίου και για αυτό ο 43χρονος συνελήφθη εντός του 24ώρου περιθωρίου του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (22-4-2023), από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, 43χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Τα ανωτέρω κατήγγειλε η ανήλικη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί