ΒΟΑΚ: 4 χρόνια κυβερνητικών καθυστερήσεων για εν κρυπτώ διαπραγμάτευση παραμονές των εκλογών!

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη

Δείτε επίσης:

ΒΟΑΚ: Νέα παράταση στις προσφορές για το τμήμα Χανιά-Χερσόνησος

Με αφορμή τη νέα παράταση που δόθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ημερομηνία κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών για το τμήμα του ΒΟΑΚ από τα Χανιά μέχρι τη Χερσόνησο, που ορίστηκε στις 8 Μαΐου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Έπειτα από μια πολύχρονη περίοδο αδράνειας, καθυστερήσεων και κατάρρευσης των χρονοδιαγραμμάτων για τον ΒΟΑΚ που πανηγυρικά παρουσίαζαν από τα Χανιά οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καραμανλής, έπειτα από την αλλαγή πλεύσης, την συνέχιση των διαγωνισμών και της αρχιτεκτονικής της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με την εκτόξευση του κόστους κατασκευής και την προσθήκη διοδίων, έρχονται σήμερα να τοποθετήσουν την ημερομηνία κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών των επίδοξων κατασκευαστών, μόλις 13 ημέρες πριν τις εκλογές! Η επιλογή της καταληκτικής ημερομηνίας του διαγωνισμού εντός της προεκλογική περιόδου προκαλεί πλήθος ερωτηματικών για την διαφάνεια του και παραβιάζει το πνεύμα του εκλογικού νόμου που επιβάλει αναστολή των κρίσιμων αποφάσεων που αφορούν θέματα δημοσίου συμφέροντος την προεκλογική περίοδο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε πανικό. Και δεν επιχειρεί να κρατήσει ούτε καν τα προσχήματα. Την απάντηση θα την πάρει από τον ελληνικό λαό στις 21 Μαΐου.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί