ΟΜ Αγίου Νικολάου ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Εμείς ξεκινήσαμε το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης, εμείς θα το ολοκληρώσουμε

Ανακοίνωση εξέδωσε η Οργάνωση Μελών Αγίου Νικολάου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σχετικά με την καθυστέρηση του Κέντρου Αποκατάστασης Νεάπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εμείς το ξεκινήσαμε. Εμείς θα το ολοκληρώσουμε.

Χρειάζεται περίσσια θράσους, να επικαλείται ο κ. Πλακιωτάκης ότι δεν πρόλαβαν να περάσουν την τροπολογία “για την κατά παρέκκλιση δόμηση του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΦΙΑΠ) Νεάπολης”.

  Το ερώτημα που έχει θέσει ο Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μανόλης Θραψανιώτης: «Ποιος δεν θέλει το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη; ποια συμφέροντα αντιδρούν σφόδρα στην δημιουργία του; » έχει απαντηθεί προ πολλού.  Απλώς, τώρα επιβεβαιώνεται.

 Όμως, αυτό που πρέπει να απαντηθεί πρωτίστως, είναι  κατά πόσο οι πολίτες μπορούν να ανέχονται την κοροϊδία, όταν όπως  αναφέρει σε συνέντευξη του ο σύλλογος Φίλων Παιδιού Κρήτης στις 14/08/2014: ” Η αιτούμενη ενημέρωση μας εκφυλίστηκε στις συνήθεις δωρεάν υποσχέσεις από μέρους του κ. Πλακιωτάκη» 

Είναι γνωστό ότι εδώ και 4 σχεδόν χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει κάνει ούτε μισό βήμα από το σημείο που το άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  Ανακάλυψαν την κατά παρέκκλιση δόμηση, για ποιο λόγο άραγε; Για να αυξήσουν την δόμηση!

  Ένα ολόκληρο χρόνο οι μελέτες πηγαινοέρχονταν μεταξύ Τεχνικών  Υπηρεσιών Υπουργείου Υγείας – Περιφέρειας – Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η κοροϊδία από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, συνεχίστηκε αφού στις 11/11 2022  αναφέρεται: “Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συντάχτηκε η νομοθετική ρύθμιση από το γραφείο του κ. Ταγαρά που θα ενταχθεί στο άρθρο 110, στο νομοσχέδιο για το περιβάλλον που θα ψηφιστεί ελπίζουμε τέλος του χρόνου».

Τώρα δηλώνουν πως δεν πρόλαβαν, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ Πλακιωτάκης στην Εφημερίδα Ανατολή, τη Μ. Παρασκευή 14/4/2023: «Η ρύθμιση για το Κέντρο Αποκατάστασης, θα γίνει μετά τις εκλογές», και παρά τις υποσχέσεις του στην Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης και στον Πρόεδρό της κ. Ιωάννη Μηναδάκη.

Είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί