“Μητσοτάκης”, το αρχαιότερο επάγγελμα του Δημοσίου και η προστασία από και στους εκτσογλανισμένους της TV

Του Γιώργου Δημητρίου

Το bullying στην <<Ελληνική Δημοκρατία>> από την ηγεμονία, τον εκφοβισμό και την  κυριαρχία. Θα πρέπει η ΄΄νέο-οθωμανική Ελίτ΄΄ των κυρίαρχων κρατικοδίαιτων  ολιγαρχών, καρτελατζήδων που είναι οι ουσιαστικοί κυβερνήτες της χώρας, να καταλάβουν  ότι κάπου πρέπει να σταματήσουν. Σε μιά πτωχευμένη χώρα, πρωτίστως η ελίτ της είναι  αποτυχημένη. 

Οι περισσότεροι κεντρικοί παρουσιαστές των ΜΜΕ, ως άλλοι΄΄εκτσογλανισμένοι΄΄νέοι στην  κλίνη των΄΄νέο-οθωμανών΄΄ αναρρωτιούνται για τη δήλωση της Τσαπανίδου ότι ο λαός εάν δεν εκλέξει το Σύριζα πρώτο κόμμα τότε δεν θα έχει καταλάβει ο λαός. Το λάθος της Τσαπανίδου είναι λεκτικό, η ουσία όμως είναι αυτή. Ο λαός δεν ενημερώνεται από τα ΄΄εκτσογλανισμένα τέκνα για την αλήθεια. 

Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ 

Στην <<Ελληνική Δημοκρατία>> υπάρχει μια σταθερή δομή ενός παρακράτους όπου  αποτελεί τον εκφοβισμό, την ηγεμονία και την κυριαρχία των ΄΄νέο-οθωμανών΄΄ ολιγαρχών και εκτσογλανισμένων ακροδεξιών πολιτικών και δημοσιογράφων. 

Η ηγεμονία τους είναι ο στόχος, ο εκφοβισμός είναι ο τρόπος δράσης και η κυριαρχία είναι το χαρακτηριστικό σύμπτωμα. Οι τρείς αυτές λέξεις αντικατοπτρίζουν ευδιάκριτα τον έλεγχο  στα μονοπώλια, στα ολιγοπώλια και στα καρτέλ. Να ερμηνεύουν την έννοια της Δημοκρατίας κατά το συμφέρον τους χωρίς να επιτρέπουν καμμία άλλη ερμηνεία. 

Άραγε ποιές θα ήταν οι τιμές των καυσίμων εάν μία κυβέρνηση έδινε 4 νέες άδειες για  διύλιση και μεταφορά καυσίμων; Ποιές θα ήταν οι τιμές στα τρόφιμα εάν αντί για  ολιγοπώλιο 6 επιχειρήσεων στα τρόφιμα το κράτος ενίσχυε την είσοδο στον κλάδο για 4  ακόμα εταιρείες; Δηλαδή ό,τι κάνουν τα δημοκρατικά και φιλελεύθερα δυτικά κράτη. Οι΄΄εκτσογλανισμένοι΄΄κάνουν πως δεν βλέπουν και ότι δεν καταλαβαίνουν.. 

Βέβαια τους βοηθάει και ο Τσίπρας με τις ιδεοληψίες του σχετικά με την  ανταγωνιστικότητα στην αγορά αντί της συγκέντρωσης και της καρτελοποίησης. 

Ο΄΄ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΕΝΟΣ΄΄ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΩΝ΄΄ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ΄΄ 

Στο όνομα της <<Ελληνικής Δημοκρατίας>> ο Μητσοτάκης προχώρησε σε μία εξωφρενική  διάκριση μεταξύ φίλων και εχθρών με εμφυλιοπολεμικά χαρακτηριστικά. Η ΝΔ χρωστάει  400 εκατομμύρια,ο ίδιος ο Μητσοτάκης και πολλοί υπουργοί του χρωστούν εκατομμύρια  ευρώ ως παταχτσήδες και είναι αυτοί που μιλούν για λαϊκισμό όταν πολύ μικρότερα ποσά  αφορούν χρέη πρώτης κατοικίας. Ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη εξαιρεί την οικογένειά  του, τον εαυτό του και τους φίλους του. 

Οι΄΄Εκτσογλανισμένοι΄΄ δημοσιογράφοι-παρουσιαστές εξαιρούνται από κυρώσεις έστω και  αν χρωστούν 30 εκατ. ευρώ, φτάνει να υπηρετούν τους΄΄νέο-οθωμανούς΄΄και τον  Μητσοτάκη. Άλλοι πάλι δεν μπορούν να πουν την αλήθεια γιατί μετά δεν θα ξαναβρούν το  πλούσιο μεροκάματο στα συστημικά ΜΜΕ. Αλλοι επίσης βλέπουν τον Σύριζα να αδρανεί και  να μην αποκαλύπτει την αλήθεια και βρίσκουν το άλλοθί τους. 

Ο Μητσοτάκης μαζί με τους ακροδεξιούς έχουν την ασυλία και τη στήριξη των ΜΜΕ των ΄΄νέο-οθωμανών΄΄ και όλοι μαζί αυτά τα μπουμπούκια θεωρούν τον εαυτό τους ως << ηγετική ελίτ μακροπρόθεσμης δικαιοδοσίας>>, ιδιοκτήτες του κράτους, καταστρατηγώντας  το κράτος δικαίου, το Σύνταγμα κατά βούληση για να σβήσουν κάθε μορφή  ανταγωνιστικότητας στην αγορά.

Πληρώστε κύριοι της μεσαίας τάξης τιμές καρτέλ αφού πολλοί  ΄΄εκτσογλανισμένοι΄΄ δημοσιογράφοι -παρουσιαστές έχουν λόγους να μη λένε την  αλήθεια. Αυτή την αλήθεια εννοούσε η Τσαπανίδου… Την ίδια αλήθεια που η ίδια φοβόταν να  πει όταν δούλευε στα ΄΄νέο-οθωμανικά δίκτυα΄΄. 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ΄΄ 

Η αποτυχημένη-παρωχημένη ελίτ πετυχαίνει τη θεσμική εκτροπή και τη χειραγώγηση των  εκλογών. Η ηγεμονική, εκφοβιστική και κυριαρχική φύση τους είναι η πρώτη αιτία για την υπερχρέωση της χώρας και για τους κραδασμούς στη δημοκρατία. 

Ακόμη και με κάποιες, πολλές, δημοσκοπήσεις ασκούν bullying στο εκλογικό σώμα  παραβιάζοντας ακόμη και τον υγιή κομματικό ανταγωνισμό. Οι επιτυχημένες δημοκρατικές  πρακτικές άλλων δυτικών χωρών αλλά και η ανταγωνιστική μορφή αγοράς θεωρούνται  εχθροί από την ΄΄νέο-οθωμανική΄΄ελίτ οι οποία είναι εθισμένη στη Αυτό-σημασία της. 

Αυτή η τάχα δυτική δημοκρατία νέο-οθωμανικής έμπνευσης, η ελεύθερη αγορά των καρτέλ ουδεμία σχέση έχει με δυτική χώρα και ανταγωνιστική αγορά μιας χώρας που επιθυμεί  υποτίθεται να ακολουθήσει την Ευρώπη. Αυτή χρησιμοποιεί ο Μητσοτάκης ως όπλο  εναντίον όλων όσων αποκαλύπτουν την βρωμερή πολιτική αποστολή του. Ο΄΄Μητσοτάκης΄΄  είναι επάγγελμα…ο μακροβιότερος δημόσιος υπάλληλος.. 

Αλλιώς ας μείνουμε παθητικά πίσω από τη Ρουμανία,τι να κάνουμε;αυτή την νέο οθωμανική ελίτ έχουμε και πολλούς ΄΄τουρκόγυφτους΄΄ παρουσιαστές. Φταίμε και εμείς  βέβαια, το ρουσφέτι το έχουμε στο DNA μας. 

ΥΓ. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι φιλελεύθερος και θα ήθελα μια δημοκρατική και  ανταγωνιστική μορφή αγοράς δυτικού τύπου. Θα ήθελα ένα τέτοιο Ευρωπαϊκό κόμμα αντί  της ΄΄κλεπτοκρατικής΄΄ ΝΔ. Επισήμανση… γιατί η λάσπη πέφτει βροχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί