Συναγερμός στα Γιάννενα για 10χρονο παιδί που εξαφανίστηκε

Ένα 10χρονο παιδί που ζούσε στα Γιάννενα παραμένει αγνοούμενο και οι έρευνες για την εξαφάνιση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αγοριού, χωρίς όμως να έχει προκύψει το οτιδήποτε που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη του. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγοριού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, στις 13/04/2023 και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Γιέχα Αλαγουάντ έχει ύψος 1,25 εκ. και κανονικό βάρος. Φορούσε μπλε φούτερ, μπλε τζιν, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρο καπέλο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί