Ελεύθεροι με όρους ο καλλιτέχνης και ο συνεργάτης του που είχαν συλληφθεί μετά την καταγγελία 19χρονης για βιασμό

Συνεδρίασε χθες Μεγάλη Τρίτη το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, το οποίο ήταν αρμόδιο να αποφασίσει εάν θα προφυλακιστούν ή όχι οι δύο άντρες, που είχαν συλληφθεί μετά τις καταγγελίες 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο με την κατηγορία του βιασμού.

Δείτε: Χειροπέδες σε έναν άνδρα μετά από καταγγελία 19χρονης για βιασμό – Συνελήφθη λίγο πριν φύγει από την Κρήτη

Μετά την απολογία τους ανακριτρια και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει ως προς την προφυλάκιση ή μη των δύο ανδρών και έτσι η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Όπως αναφέρει το goodnet.gr, οι δύο νεαροί άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς το συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της άποψης της ανακριτριας να μην γίνει προφυλάκιση αλλά επιβολή περιοριστικών όρων.

Να θυμισουμε ότι σε ό,τι αφορά τον τρίτο, επίσης συνεργάτη τους, μετά την απολογία του οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους: της απαγόρευσης εξόδου, της εμφάνισης και της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 3000 ευρώ.

Πάντως, και οι τρεις ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου υποστήριξαν πως δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και έδωσαν την δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε αρχικά η νεαρή, το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρισκόταν σε κέντρο, όπου διασκέδαζε με την παρέα της. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, τα οποία είχαν έλθει στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους. Φέρεται να είπε πως στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με τον έναν εξ αυτών και μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Κατά την ίδια καταγγελία, στο δωμάτιο η νεαρή διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τα δύο ακόμα άτομα, συνεργάτες και φίλοι του νεαρού με τον οποίο αποχώρησε από τον χώρο διασκέδασης. Εκεί υποστήριξε ότι ενώ βρισκόταν υπό κατάσταση μέθης οι δύο άντρες έκαναν ασελγεις πράξεις σε βάρος της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί