Για μυστικό τετ α τετ Μητσοτάκη – Μιχαλολιάκου έκανε λόγο ο Μπογδάνος

Αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της έντονης συζήτησης για την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο πλαίσιο μιας ομιλίας γεμάτης εθνικοπατριωτικά τσιτάτα και προκλητικές αναφορές, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, ισχυριζόμενος ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει «κεκλεισμένων των θυρών» ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Προφανώς η συνάντηση αυτή, εφόσον έχει πραγματοποιηθεί, έγινε πριν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και τη φυλάκιση του ηγέτη της ναζιστικής συμμορίας.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε χαρακτηριστικά στη Βουλή «είπε ο πρωθυπουγός ότι όσοι δεν ψηφίσουν την τροπολογία, κλείνουν το μάτι στη Χρυσή Αυγή. Θα θέσω μια ξεκάθαρη ερώτηση: Έχει στο παρελθόν συναντηθεί ο κ. Μητσοτάκης κεκλεισμένων των θυρών με τον Ν. Μιχαλολιάκο; Αν ναι πότε και τι συζήτησαν; Και προσέξτε ποιος και τι θα απαντήσει…».

Απαντώντας, το απόγευμα της Τρίτης, κυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις αιτιάσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, κάνοντας λόγο για καθαρά ψέματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί