ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Χυδαία στοχοποίηση Ραγκούση από τη ΝΔ – Ο Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στον βούρκο

«Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σχετικά με την χυδαία, όπως επισημαίνει στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση.

«Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των fake news είναι πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, με τη μικρή λεπτομέρεια πως το εν λόγω ξενοδοχείο δεν ανήκε ποτέ μέχρι σήμερα ούτε στον ίδιο ούτε καν στην πρώην σύζυγό του.

Και αυτά από το κόμμα που καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore», επισημαίνει με νόημα η Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Η χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση από τη ΝΔ επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι : Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. 

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των fake news είναι πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, με τη μικρή λεπτομέρεια πως το εν λόγω ξενοδοχείο δεν ανήκε ποτέ μέχρι σήμερα ούτε στον ίδιο ούτε καν στην πρώην σύζυγό του. 

Και αυτά από το κόμμα που καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore.

Καλή η προσπάθεια Μητσοτάκη να αντιγράψει τις πρακτικές Τραμπ, αλλά όσο και να προσπαθεί δεν πείθει κανένα. Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.​

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί