Κρήτη: Δύο συλλήψεις για κροτίδες

Χειροπέδες σε δύο άνδρες πέρασε η αστυνομία στα Χανιά, για τα κατά περίπτωση αδικήματα  της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων και περί όπλων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατασχέθηκαν κροτίδες, φιάλες βουτανίου και σιδερογροθιά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (07.04.2023) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων και περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση  Αστυνομίας Χανίων  κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα για την αποτροπή της παράνομης κατοχής και εμπορίας κροτίδων – βεγγαλικών σήμερα (07.04.2023) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ημεδαπούς. 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 73 κροτίδες, τρεις φιάλες βουτανίου και σιδερογροθιά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε αυτό το πεδίο, θα πραγματοποιούνται  καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα με στόχο την πρόληψη πρόκλησης ατυχημάτων και τραυματισμών εξαιτίας της παράνομης και επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί