Επιτυχίες του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ομάδων

Την Κυριακή 2 Απριλίου ολοκληρώθηκε η τελική φάση του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ομάδων Μπριτζ 2023 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ. Οι ομάδες του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 1-6 (Πλεξουσάκης Δ., Κολυβάκης Γ., Βαρούχα Α., Τσουκάτος Ε.), την τρίτη θέση στην κατηγορία 1-11 (Φλουρής Γ., Σηφάκη Ε., Χατζάκης Σ., Περισυνάκη Ε.) και την ένατη θέση στην κατηγορία OPEN (Διαλυνάς Μ., Διαλυνάς Α., Σταυρουλάκης Ν., Ζαφειρόπουλος Ζ).

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους.

Οι δραστηριότητες του ΟΜΗ υποστηρίζονται από την ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES & BLUESTAR FERRIES, καθώς και από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

Λίγα λόγια για το μπριτζ 

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το μπριτζ προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του. Μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί σαν το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε:

-Τηλεφωνικά: κ. Κωτσόπουλο Ιωάννη (6936852562),

                          κ. Κοτσιφάκη Γιώτα (6976434690)

– email: omi@hellasbridge.org

– Μέσω των site:   www.fb.com/HeraklionBridgeClub     ή    https://heraklion-bridge.gr/ 

– Μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί