Συναυλία για την τραγωδία των Τεμπών στην πλατεία Ελευθερίας

Κάλεσμα στη συναυλία που διοργανώνουν για την τραγωδία των Τεμπών απευθύνουν μέσω ανακοίνωσής τους σωματεία του Ηρακλείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

Σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο οικοδόμων αναφέρει:

Οι ζωές μας δεν είναι κόστος – Οι ζωές μας έχουν αξία

Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξαν οι συγκλονιστικές κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος, που ξεχείλισε ο πόνος και η οργή, και έγιναν οργανωμένο ποτάμι διεκδίκησης!

Μένουμε πιστοί στο σύνθημα που ακούστηκε από τους χιλιάδες απεργούς, διαδηλωτές, φοιτητές, μαθητές ότι «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί! Και δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας. Δίνουμε συνέχεια γιατί:

  • Πρέπει να πληρώσουν οι πραγματικοί ένοχοι! Όλοι αυτοί που κυβέρνησαν και έχουν διαχρονικά την πολιτική ευθύνη. Όλων αυτών που υλοποίησαν και συνεχίζουν την πολιτική της απελευθέρωσης και εμπορευματοποίησης των συγκοινωνιών με βάση της οδηγίες της Ε.Ε. Και μάλιστα δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυα απ’ τα Τέμπη και συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο, ψήφισαν νομοσχέδιο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του νερού για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων
  • Συνεχίζουν ακάθεκτοι, γι’ αυτό εμείς έχουμε το δικό μας χρέος απέναντί τους, με όλους αυτούς που μετράνε την αξία της ζωής με κριτήριο το κόστος και τα κέρδη τους Κατέθεσαν πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, για φοροαπαλλαγές των επιχειρηματικών συμφερόντων, ιδιωτικοποίηση λιμανιών, παραπέρα ενίσχυση των ομίλων στον τουρισμό, τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών και άλλα πολλά.
  • Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων εργαζόμενων στους δήμους και τις περιφέρειες για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Έχουν απέναντι τους το ίδιο εχθρικό κράτος με τις κυβερνήσεις του, τις διοικήσεις των Δήμων, που θέλουν εργαζόμενους όμηρους των ελαστικών σχέσεων εργασίας και της μισοδουλειάς, χωρίς δικαιώματα.
  • Για να ενώσουμε τη δύναμη μας, με την δύναμη των λαών της Γαλλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών, που με τους μεγάλους αγώνες τους, στέλνουν ελπιδοφόρο μήνυμα ανάτασης και αποδεικνύουν πως στην πράξη πως τόσο στην Ελλάδα όσο και παντού σε κάθε γωνιά του πλανήτη, «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό» με τους αγώνες και τη δύναμη του!

Συνεχίζουμε με οργάνωση και αγώνα! 

Οι ζωές μας ή τα κέρδη τους!

Καλούμε κάθε εργατικό  σωματείο, κάθε μαζικό φορέα, κάθε καλλιτέχνη που θέλει να συμβάλει να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 2810280300, 6973311497 και 6984328980 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί