Στροφή Μητσοτάκη προς το ακροδεξιό ακροατήριο με αντιμεταναστευτικό σόου από τον Έβρο

Την πρακτική του… χαϊδέματος των ακροδεξιών ψηφοφόρων σπεύδει να επαναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ετοιμάζεται για ένα αντιμεταναστευτικό σόου από τον Έβρο, το απόγευμα της Παρασκευής.

Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία παραμένουν σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, καθώς η οργή της κοινωνίας για το έγκλημα στα Τέμπη δεν κοπάζει, οι πολίτες που παραμένουν αντιμέτωποι με τη σαρωτική ακρίβεια δεν πείθονται από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, ενώ τα χτυπήματα στο κυβερνητικό αφήγημα έρχονται σωρηδόν και από το εξωτερικό.

Την ώρα, λοιπόν, που η ΕΥΠ ασχολείται με Πακιστανούς (σ.σ. χωρίς χαρτιά) τρομοκράτες-εργάτες γης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να αρπάξει την ευκαιρία από το μπάχαλο που δημιούργησε η κυβέρνησή του σχετικά με τα ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου για τη χρηματοδότηση του φράχτη στον Έβρο και να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ επενδύοντας στα πιο ακραία και ξενοφοβικά ένστικτα.

Ο πρωθυπουργός έδωσε μια γεύση για τις προθέσεις του σήμερα το πρωί από τον Γέρακα, για να δηλώσει με ύφος… κουτσαβακικό ότι «με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει»

«Αύριο θα βρεθώ στον Εβρο και θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω την επέκταση του έργου του φράχτη που θωράκισε τον Εβρο και την πατρίδα μας από τις παράνομες μεταναστευτικές εισβολές» δήλωσε χαρακτηριστικά για να περάσει στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο σημειώνοντας «μόλις χθες, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τροπολογία -προσέξτε, ακούστε το αυτό- με την οποία ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην χρηματοδοτήσει τον φράχτη του Έβρου. Να το ακούσετε όλοι, δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες», ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του επισήμανε «οι πολίτες αυτοί ξέρουν, βλέπουν, συγκρίνουν, αξιολογούν έργο, αξιολογούν το δικό μας έργο, την τετραετία 2019-2023 και θυμούνται την τετραετία 2015-2019. Δεν τα έχουν ξεχάσει αυτά. Δεν έχουν ξεχάσει τα δημοψηφίσματα, τις κλειστές τράπεζες, την υπερφορολόγηση, τη θάλασσα η οποία “δεν έχει σύνορα”. Δεν τα έχουν ξεχάσει όλα αυτά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί