Στην ανθρώπινη φύση αποδίδει την ευθύνη για την τραγωδία των Τεμπών ο Αδ. Γεωργιάδης

«Όσα μέτρα και να λάβουμε, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και το δυστύχημα. Είναι σύμφυτο της ανθρώπινης ζωής…» είπε χωρίς ντροπή από το βήμα της Βουλής ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Μέχρι και τη σύγκρουση των στρατιωτικών ελικοπτέρων στο Κεντάκι επικαλέστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης προκειμένου να μην αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες που της αναλογούν για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Ειδικότερα, απέδωσε την τραγωδία στην ανθρώπινη φύση και πρόσθεσε συμψηφιστικά τη σύγκρουση τρένων στη Μινεσότα, αλλά και τη σύγκρουση δύο στρατιωτικών ελικοπτέρων στις ΗΠΑ.

Επέμεινε στις υποτιμητικές αναφορές περί οικονομικά αναλφάβητης κοινωνίας, απαντώντας στις αιτιάσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου πως θα ήθελε να βρισκόταν στην Ολομέλεια για να την ρωτήσει αν γνωρίζει τι σημαίνει πρωτογενές πλεόνασμα.

Να σημειωθεί ότι μειδίαμα προκάλεσε στην Ολομέλεια όταν ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Θα πήγαινα σε συγκέντρωση για τα Τέμπη». Μάλιστα, διερωτήθηκε γιατί δεν έγινε ανάλογη πορεία Μάτι, παριστάνοντας ότι δήθεν δεν γνωρίζει πως είχε γίνει σχετική συγκέντρωση στις 30 Ιουλίου του 2018 στο Σύνταγμα.

«Αυτοί οι νεκρού δεν είχαν ψυχές;» ρώτησε την αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για επιλεκτικό πόνο μπροστά στον θάνατο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί