«Πώς φτιάχνουμε μπάρες και γκρανόλα»: Σεμινάριο από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Έναρξη 06/04/2023

Σχεδιασμένο για επίδοξους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για αρχάριους, το  νέο σεμινάριο των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να βελτιώσει τις γνώσεις του και να διδαχθεί νέες συνταγές και τεχνικές από τους καλύτερους του κλάδου, για  να φτιάχνουν μπάρες και γκρανόλα. 

Οι συμμετέχοντες θ΄ ανακαλύψουν πώς  μπορούν να δημιουργήσουν μια σειρά από υγιεινά σνακ, από μπάρες πορτοκαλιού μέχρι μπάρες από ταχίνι και όλα τα ενδιάμεσα. Θα μάθουν επίσης, από διακεκριμένους σεφ, πώς φτιάχνονται vegan choco balls, energy balls και granola. 

Όλα τα υλικά του σεμιναρίου παρέχονται από τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φυλλάδιο συνταγών, ώστε να συνεχίσουν να πειραματίζονται με βάση τις νέες γνώσεις, μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πέμπτη 06/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ και Παρασκευή 07/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ

Διάρκεια σεμιναρίου: 8 διδακτικές ώρες  

Κόστος συμμετοχής* 90€.  

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους, 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητές :

Νικόλαος Κριτσωτάκης, Bakery Chef.  Ασκεί την τέχνη του αρτοποιού εδώ και 23 χρόνια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής στις εταιρίες Τσατσάκης, Επιούσιος, Μαγαράκης και Δαμιανάκης, ενώ μεταγενέστερα διετέλεσε τεχνικός Αρτοποιίας στις εταιρίες πρώτων υλών Bacaldrin, Ledra και Olympic Foods για όλη την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ως RnD Manager στις εταιρείες Βενέτη (Αθήνα), Εστία (Θεσσαλονίκη), και είναι υπεύθυνος Αρτοποιίας στο ξενοδοχείο Kapsaliana village hotel με απόλυτα παραδοσιακή αρτοποίηση. Τέλος διεκπεραιώνει σεμινάρια Αρτοποιίας σε πρόγραμμα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Ο Γιάννης Μωυσάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με 20ετή εμπειρία στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και συνεχίζει να επιμορφώνεται σε θέματα που αφορούν τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-244730 & 2810-302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί