ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Καππάτος, Πάτσης το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία

«Η παραμονή Καππάτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, απλά επιβεβαιώνει ότι ο Πάτσης δεν ήταν “λάθος”, αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία»

«Η παραμονή Καππάτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, απλά επιβεβαιώνει ότι ο Πάτσης δεν ήταν “λάθος”, αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία», σημειώνει δηκτικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την κυνική ομολογία του βουλευτή της ΝΔ ότι ήταν υπερασπιστής τραπεζών και fund κατά πολιτών που ήθελαν να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη για να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία τους.

Δείτε: «Εκπροσώπησα τράπεζες σε δίκες εναντίον δανειοληπτών» παραδέχεται ο Καππάτος της ΝΔ (Βίντεο)

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο Παναγής Καππάτος επιβεβαίωσε χθες (28/3) στο Kontra επιβεβαίωσε πλήρως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εκπροσωπήσει σε δικαστήρια τράπεζες απέναντι σε ανήμπορους δανειολήπτες ενώ ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ. 

«Μάλιστα προσπάθησε να βγει κι από πάνω λέγοντας ότι οι δανειολήπτες δεν έχασαν την πρώτη κατοικία τους, διότι μέχρι το 2020 υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι να το καταργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφο και του κ. Καππάτου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Η παραδοχή Καππάτου επιβεβαιώνει πως η σχολή Πάτση είναι το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία.
 Ο κ. Καππάτος χθες στο Kontra επιβεβαίωσε πλήρως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εκπροσωπήσει σε δικαστήρια τράπεζες απέναντι σε ανήμπορους δανειολήπτες ενώ ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ. 
 Μάλιστα προσπάθησε να βγει κι από πάνω λέγοντας ότι οι δανειολήπτες δεν έχασαν την πρώτη κατοικία τους, διότι μέχρι το 2020 υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι να το καταργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφο και του κ. Καππάτου. 
 Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. 
Η παραμονή Καππάτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ απλά επιβεβαιώνει ότι ο Πάτσης δεν ήταν «λάθος», αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί