Όταν ο Μαμουλάκης έκανε τους Γεωργιάδη και Παπαδόπουλο να πάθουν… εγκεφαλικά, μέσα στη Βουλή! (βίντεο)

Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, και τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχ. Παπαδόπουλο, είχε στην Επιτροπή της Βουλής ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου και Γενικού Εισηγητή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο για τα Τέμπτη, Χάρης Μαμουλάκης.

Αιτία της αντιπαράθεσης με το Γεωργιάδη ήταν τα σχόλια του τελευταίου προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε μια προσπάθεια υπεράσπισης του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, σχόλια που δεν άφησε αναπάντητα ο Χάρης Μαμουλάκης. Αποτέλεσμα της αντιπαράθεσης, να αποχωρήσει από την αίθουσα της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου ο Άδωνης Γεωργιάδης, όπως φαίνεται στο τέλος του βίντεο.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχ. Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να φιμώσει τον εργαζόμενο του ΟΣΕ σε live μετάδοση, ήρθε μετά από ένα μήνα στο Κοινοβούλιο για να κουνήσει το δάχτυλο! Αδιόρθωτοι!
Έλαβε όμως την κατάλληλη απάντηση από τον Γενικό Εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. και Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί