«Εκπροσώπησα τράπεζες σε δίκες εναντίον δανειοληπτών» παραδέχεται ο Καππάτος της ΝΔ (Βίντεο)

“Δεν θεωρώ πως έκανα κάτι επιλήψιμο”

Μπορεί Μαξίμου και ΝΔ να κάλυψαν πλήρως τον βουλευτή Παναγή Καππάτο, ο ίδιος, όμως, ήταν εξαιρετικά κυνικός όταν περιέγραφε τη δραστηριότητά του ως δικηγόρος των τραπεζών κατά των πολιτών και ενώ είχε εκλεγεί στη Βουλή. Και μάλιστα, υποστήριξε ανερυθρίαστα ότι δεν έκανε τίποτα επιλήψιμο ή μη πολιτικά ορθό.

Ο γαλάζιος βουλευτής Κεφαλλονιάς, μιλώντας στο Kontra και την Αναστασία Γιάμαλη, παραδέχθηκε ότι ως δικηγόρος υπερασπίστηκε 4-5 φορές τις τράπεζες κατά πολιτών που ήθελαν να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη προκειμένου να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία τους και να μην μείνουν στο δρόμο.

Μάλιστα, σε μια εκ των περιπτώσεων όπως παραδέχθηκε κυνικά ο βουλευτής της ΝΔ, η γυναίκα που ήθελε να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη ήταν καρκινοπαθής.

Ο Παναγής Καππάτος με απόλυτη ψυχραιμία και κυνικότητα, υποστήριξε ακόμα ότι εάν γύριζε τον χρόνο πίσω δεν θα υπερασπιζόταν τις τράπεζες απέναντι στους αναξιοπαθούντες πολίτες αλλά προβάλλοντας τους λάθος λόγους.

Όπως υποστήριξε «μετά από τόσο καιρό και μετά από αυτά που βλέπω όχι δεν θα το έκανα. Και αυτό γιατί δεν έκανα κάτι επιλήψιμο ή μη πολιτικά ορθό αλλά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ το εκμεταλλεύεται πολιτικά κακόβουλα και δόλια εναντίον του προσώπου μου».

Ο γαλάζιος βουλευτής στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την επιλογή του να είναι υπερασπιστής των τραπεζών και των fund και όχι των δεινοπαθούντων πολιτών, έφτασε στο σημείο να πει ότι «πολλοί καταστρατήγησαν τον νόμο Κατσέλη, κατασκεύασαν και εμφάνισαν στοιχεία. Στα δικαστήρια πάντα υπάρχουν κάποιοι που ξεγελούν και μπήκαν στον νόμο Κατσέλη».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί