Στον εισαγγελέα ο λυράρης για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ο 66χρονος λυράρης ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικου παιδιού στο Ηράκλειο.

Δείτε: Υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου στο Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο λυράρης- Κατηγορείται γιατρός και αναζητούνται 2 άτομα

Για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και ένας 46χρονος γιατρός που φέρεται να συνάντησε τον ανήλικο χωρίς ωστόσο να προβεί σε γενετήσιες πράξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ασφάλεια Ηρακλείου σχημάτισε δικογραφία με τις κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, από το 2018 ως και τον Φεβρουάριο του 2023.

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν δύο ακόμη άτομα ενώ έχουν εντοπίσει 29 προφίλ στο Instagram, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 66χρονος μουσικός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του ανήλικου και από το 2018 φέρεται ότι βίαζε το ανήλικο παιδί.

Ο 66χρονος φέρεται να απειλούσε το παιδί και να το εξανάγκαζε να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του, είτε γυμνό είτε με συγκεκριμένα εσώρουχα. Ο ίδιος είχε «ανεβάσει», σε σχετικές πλατφόρμες γνωριμιών, φωτογραφίες του παιδιού για να βρίσκει πελάτες. Ο μουσικός φέρεται να έχει δημιουργήσει μάλιστα τουλάχιστον τρία ψεύτικα προφίλ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων «προωθούσε» το ανήλικο παιδί.

Μέσω ιστοσελίδων κλείστηκαν τουλάχιστον τρία ραντεβού του ανήλικου αγοριού, από τον Δεκέμβριο του 2022 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023, με τρεις διαφορετικούς άνδρες.

Όσον αφορά στον εμπλεκόμενο γιατρό, φέρεται να συναντήθηκε με τον ανήλικο τον περασμένο Δεκέμβριο, στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι όταν πήγε στο ραντεβού και είδε ότι επρόκειτο για 16χρονο, έφυγε από το δωμάτιο.

Ήδη έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim και τάμπλετ, που εντοπίστηκαν στα σπίτια του μουσικού και του γιατρού που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί