Ηράκλειο: Του πέρασαν χειροπέδες για κλοπές

Στην εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων κλοπών καθώς και δύο απόπειρων στο Ηράκλειο προχώρησε η αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος, κατά το χρονικό διάστημα από την 09.02.2023 έως και 27.03.2023 φαίνεται να είχε διαπράξει κλοπές αφαιρώντας χρήματα και κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, χάλκινους σωλήνες και παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο συνολικής χρηματικής αξίας 1.460 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, έξι (6) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων, στο Ηράκλειο 

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ημεδαπός 

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τεσσάρων (4) υποθέσεων κλοπών και δύο απόπειρων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες και εταιρία στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 09.02.2023 έως και 27.03.2023 ο ημεδαπός είχε διαπράξει έξι περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες και εταιρία εκ των οποίων τέσσερις τετελεσμένες και δύο απόπειρες, αφαιρώντας χρήματα και κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, χάλκινους σωλήνες και παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο συνολικής χρηματικής αξίας 1.460 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός ενώ βρέθηκε το αφαιρεθέν ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί