Αλ. Τσίπρας: Στις 21 Μαΐου οι πολίτες επιστρέφουν τον λογαριασμό, στις 22 σχηματίζουμε προοδευτική κυβέρνηση

Την υπόσχεση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας στις 22 Μαΐου επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε ότι στις 21 Μαΐου, ημέρα εκλογών όπως ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πολίτες θα επιστρέψουν τον λογαριασμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δείτε:

Μητσοτάκης: Την Κυριακή 21 Μαΐου οι εκλογές

Από τη Λειβαδιά, όπου κάνει περιοδεία, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός».

Και πρόσθεσε:

«Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να είναι στον κόσμο της. Ο υπουργός Ανάπτυξης μας λέει ότι ήδη οι τιμές έχουν πέσει, ο άλλος όμως των Οικονομικών μας λέει ότι παρά το 16% του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι τιμές θα ανέβουν και άλλο. Αυτή η περιπέτεια έρχεται η στιγμή που θα τελειώσει. Έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται».

«Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη τον λογαριασμό που δεν βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί