Απαλλάχτηκε ο Αλ. Ανδρικάκης μετά από μήνυση αστυνομικού

Απαλλάχτηκε ο υπεύθυνος του Candiadoc, δημοσιογράφος Αλ. Ανδρικάκης σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης μετά από μήνυση αστυνομικού που αν και δημόσιος λειτουργός παρουσίαζε τις απόψεις Κασιδιάρη και έβριζε τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την… “προδοσία” της συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε: Α. Ανδρικάκης: Δικάζεται σήμερα μετά από μήνυση αστυνομικού- Σε 10 ήμερες 3 δίκες, μεταξύ των οποίων με Αυγενάκη στον Άρειο Πάγο

To A’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε ομόφωνα ότι δεν προέκυψε δόλος για τη συκοφαντική δυσφήμιση, μετέτρεψε την κατηγορία σε απλή δυσφήμιση και έθεσε τη δικογραφία στο αρχείο ως προς το αδίκημα αυτό βάσει του νόμου 4689/2020.

Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο γνωστός ποινικολόγος, Γιάννης Λεβέντης, τον οποίο ο Αλ. Ανδρικάκης ευχαρίστησε με δημόσια δήλωσή του.

Θυμίζουμε ότι εν ενεργεία αστυνομικός του Ηρακλείου παρουσίαζε -τον Ιούνιο του 2018- μέσω facebook τις “θέσεις” και τα κηρύγματα μίσους της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστικών ομάδων και παράλληλα αναρτούσε υβριστικά κείμενα για τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα!

Δείτε ακόμα:

“Κινηματογραφικό ρουσφέτι”: Απαλλαγή του Α. Ανδρικάκη για τη μήνυση Αυγενάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί