ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για τους φίλους Μητσοτάκη κούρεμα δανείων, για τους υπόλοιπους νόμος Πάτση – Καππάτου

“Πυρά” προς τη κυβέρνηση και τον Νίκο Παπαθανάση εξαπολύει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για τον υφυπουργό Ανάπτυξης, σύμφωνα με τις οποίες, ο ίδιος «πέτυχε» κούρεμα της τάξης του 96% για δάνειο άνω των 2 εκατ., πληρώνοντας τελικά μόλις 50.000 ευρώ. 

Δείτε:

Αυτά είναι μόνο για τους κολλητούς του Μητσοτάκη: Για χρέος 2,065 εκατ. €, ο Παπαθανάσης πλήρωσε 50.000 στη Eurobank!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο κ. Παπαθανάσης εκτός από δόλιος κακοπληρωτής είναι και «ξεχασιάρης». 

Αφού χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ, έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει και έχασε το δικαστήριο για καταδολίευση δανειστών, χθες είπε ότι τάχα δεν θυμάται σε τι συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα. 

Μήπως σήμερα θυμάται να μας ενημερώσει εάν ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ του Documento, σύμφωνα με το οποίο πέτυχε κούρεμα 96% για χρέη 2 εκατ και πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ; Θα δώσει το διακανονισμό του στη δημοσιότητα;

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κουρεύει τα χρέη των βουλευτών της και επιτρέπει να βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών ακόμη και μέσω άλλων βουλευτών της όπως ο κ. Καππάτος, που εκπροσωπούν τράπεζες και funds.

Η Ν.Δ και ο κ. Μητσοτάκης, οφείλουν απαντήσεις στους πολίτες. 

– Θα συνεχίσουν να βάζουν σε επίπονες περιπέτειες και να κρατούν σε αγωνία τα ευάλωτα νοικοκυριά; 

– Θα κρατήσουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον υπουργό κ. Παπαθανάση που φαίνεται πως πλήρωσε μόνο 50.000 για να κουρέψει οφειλή ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί