ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Παπαθανάση: Δεν ξέρει πώς ρυθμίστηκαν τα χρέη ενώ βουλευτής της ΝΔ βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες

«Ο κ. Παπαθανάσης δεν ξέρει πώς ρυθμίστηκαν χρέη 1,8 εκατ. και βουλευτής της ΝΔ βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες», τονίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με σημερινή του ανακοίνωση κατά την οποία εξαπολύει ευθεία επίθεση προς το Μέγαρο Μαξίμου και τη «γαλάζια» παράταξη.

Δείτε:

Στη… γραμμή Μητσοτάκη κι ο Νίκος Παπαθανάσης που δεν γνωρίζει τίποτα για το δάνειό του!


Υπουργός του Μητσοτάκη μεταβίβασε στα παιδιά του την περιουσία του για να μην πληρώσει δάνεια ύψους 1,45 εκ ευρώ!

Π. Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης μιλά για βαθύ κράτος την ημέρα των αποκαλύψεων για Παπαθανάση

Εμφανίστηκε ο εξαφανισμένος Παπαθανάσης: Επιβεβαιώνει για το δάνειο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ και την μεταβίβασηΑναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Την ώρα που ο μπαταχτσής υπουργός κος Παπαθανάσης φεσώνει τις τράπεζες με 1,8 εκατ. κρύβει την περιουσία του, και απαντά πως δήθεν δεν ξέρει αν και πόσο κουρεύτηκαν τα χρέη του, μία νέα “υπόθεση Πάτση” βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” ο κ. Καππάτος το 2021 ως εν ενεργεία βουλευτής εκπροσώπησε στο δικαστήριο fund και πέτυχε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου.

Ο κος Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη ΝΔ Ανώνυμη Εταιρία που χρωστάει και φεσώνει δημόσιο και τράπεζες ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί