Πάνε καθημερινά στα γραφεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ οι παραιτηθέντες επικεφαλής – Τι καταγγέλλουν εργαζόμενοι

Ανοιχτές παραμένουν οι πόρτες των γραφείων του ΟΣΕ για τους παραιτηθέντες επικεφαλής του οργανισμού, και της ΕΡΓΟΣΕ, 23 ημέρες μετά την ανακοίνωση των παραιτήσεών τους από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και ενώ έχει ανακοινωθεί η αντικατάστασή τους από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με το Έθνος, οι παραιτηθέντες επικεφαλής του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας και της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Βίνης συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γραφεία τους ενώ και οι δύο παραιτήθηκαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ ελέγχονται και από τις αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα όπως ανέφεραν οι εργαζόμενοι ο πρώην  Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σπύρος Πατέρας εξακολουθεί – σύμφωνα με εργαζομένους στον ΟΣΕ – να εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά στο κτίριο της Καρόλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Πατέρας  έχει αντικατασταθεί και επισήμως – αφού δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ από τον έως τώρα σύμβουλο του Οργανισμού, Παναγιώτη Τερεζάκη.

Κατά την ίδια πηγή και ο Χρήστος Βίνης έχει εμφανιστεί κάποιες φορές στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ σε ώρες όμως κατά τις οποίες το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού έχει αποχωρήσει.

Η συνεχής παρουσία των Πατέρα και Βίνη προκαλεί αίσθηση και ερωτηματικά στους εργαζομένους και όχι μόνο, δεδομένο ότι και οι δύο πιθανόν να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα και διαδικασίες που εξετάζονται από τις αρχές που αναζητούν τα αίτια και τις ευθύνες του τραγικού δυστυχήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί