Τραγωδία στην Τανάγρα: Νεκρός αρχισμηνίας μετά από αγώνα μπάσκετ

Ένας 43χρονος αρχισμηνίας που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, έχασε τη ζωή του αφού κατέρρευσε μετά το τέλος αγώνα μπάσκετ, στο πλαίσιο του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ο 43χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του μετά το τέλος του αγώνα και, παρότι του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

“Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, ο Αρχισμηνίας (ΕΧΡΝ) Α.Μ. 43 ετών, που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, μετά το πέρας αγώνα καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί