Με εντολές για πορεία σε ρυθμούς… χελώνας η επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων: Το έγγραφο που φέρνει στο φως ο πρόεδρος των μηχανοδηγών

Εντολές – οδηγίες προς τους χειριστές των αμαξοστοιχιών κάνουν λόγο για τμήματα χωρίς σήματα ή τμήματα όπου έχει υποστεί καθίζηση το έδαφος

Ελεγχόμενη επανεκκίνηση ορισμένων δρομολογίων στα τρένα και τον προαστιακό λαμβάνει χώρα από το πρωί της Τετάρτης, με τους μηχανοδηγούς να έχουν επισημάνει επανειλημμένα τις ενστάσεις τους, αναδεικνύοντας παράλληλα τα σημεία στα οποία απαιτούνται άμεσες διορθωτικές ενέργειες.

Και ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη ημέρα περιορισμένης επαναλειτουργίας στον σιδηρόδρομο (με λιγότερα δρομολόγια από όσα είχε εξαγγείλει ο Γεραπετρίτης λόγω κενών ασφαλείας), ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, αποκαλύπτει με ανάρτησή του το γεγονός πως έχουν δοθεί εντολές – οδηγίες προς τους χειριστές των αμαξοστοιχιών για πορεία σε ρυθμούς… χελώνας λόγω προβλημάτων σε τμήματα των δρομολογίων!

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται, οι οδηγοί της αμαξοστοιχίας, έχουν εντολή να κινούνται με ταχύτητες μεταξύ 10 – 30 χλμ την ώρα σε ορισμένα τμήματα, ώστε να περάσουν αλώβητα από σημεία χωρίς σηματοδότηση, από άλλα στα οποία έχει υποστεί καθίζηση το έδαφος αλλά και φθορά στους στρωτήρες!

«Οι σημερινές οδηγίες για την “πύλη εξόδου” της χώρας. Κατά τα λοιπά χτες ήθελε και Φλώρινα – Στρυμόνα ο ΟΣΕ. Χωρίς μοντάζ. Εις μνήμην…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γενιδούνιας αναρτώντας το σχετικό έγγραφο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί