Π. Πολάκης: «Μαζί για τη μεγάλη νίκη – Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

“Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο”

Με μία ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες ο Παύλος Πολάκης «γιορτάζει» την παραμονή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Δείτε επίσης: «Καμία πρόθεση να σας αμφισβητήσω, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»: Επιστολή Π. Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Αλ. Τσίπρας για Π. Πολάκη: Επιστολή γενναίας αυτοκριτικής και πράξη πολιτικής ευθύνης

Ομόφωνη απόφαση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ: Παραμονή Πολάκη στα Ψηφοδέλτια

Ο κ. Πολάκης, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, να περπατούν μαζί στους δρόμους – πιθανότατα – της Κρήτης, γράφει χαρακτηριστικά:

«Μαζί για τη μεγάλη νίκη! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ανασάνει η χώρα! Για δικαιοσύνη παντού!».

«ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι…».
«ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο…».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με ομόφωνη απόφασή της, είχε εισηγηθεί την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, μία εισήγηση που αναμένεται να εγκριθεί και επίσημα από την Κεντρική Επιτροπή.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στην προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

»Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

»Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

»Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί