Συναντήσεις Περιφερειάρχη Κρήτης με τους Δημάρχους Ιεράπετρας, Σητείας και Φαιστού

Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με Δημάρχους της Κρήτης για θέματα που αφορούν την πορεία έργων και μελετών και θέματα συνεργασίας κοινών δράσεων. 

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη και συζήτησαν για την πορεία κρίσιμων αναπτυξιακών έργων της περιοχής όπως για παράδειγμα ο δρόμος στο Στόμιο Ιεράπετρας και άλλες υποδομές, καθώς και ο σχεδιασμός έργων για τη νέα προγραμματική περίοδο. 

Ακολούθησε συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη παρουσία και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πρωτογενή Τομέα στην Π.Ε. Λασιθίου Γιώργου Τσιφετάκη. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη των έργων στην περιοχή της Σητείας και ειδικά εγγειοβελτιωτικών και έργων οδικών υποδομών. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης αποδέχθηκε το αίτημα για παράταση της κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των ζημιών του περασμένου Οκτωβρίου. 

Μία ακόμα συνάντηση έγινε με τον Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη στην οποία παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Καμπουράκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Παιδείας Έφη Κουτεντάκη από την πλευρά της Περιφέρειας. Από την πλευρά του Δήμου μετείχαν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πιτσιδίων Κώστας Σπινθάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιτσιδίων – Ματάλων Δημήτρης Αρβανίτης και το μέλος Γιάννης Τσιτερής. 

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αιτήματα και προτεραιότητες για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί