Κυκλοφοριακές αλλαγές στο Ηράκλειο λόγω εργασιών

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, επί της Λεωφόρου Καζαντζίδη σε τμήμα αυτής μήκους 300μ. στον Ανισόπεδο Κόμβο Αλικαρνασσού (ρεύμα ανόδου προς Βιάννο)

Ειδικότερα, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών για την (α) φάση των έργων (φρεζάρισμα)  το Σάββατο 18/3/2023 και κατά τις  ώρες 08:00 –16:00 και για την (β) φάση των έργων (ασφαλτόστρωση) το Σάββατο 18/3/2023 κατά τις ώρες 20:00- 06:00 και Κυριακή 19/3/2023 κατά τις ώρες 08:00-16:00

Κατά την Α΄ φάση των έργων (φρεζάρισμα) η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής με  κίνηση  στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Κατά την Β’ φάση των έργων  (ασφαλτόστρωση) θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων της Λ. Στ.. Καζαντζίδη, του ρεύματος κυκλοφορίας από Λιμάνι  προς Βιάννο και συγκεκριμένα πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα  της από το ύψος της οδού 1922 έως και τον νότιο ισόπεδο κόμβο (Ε.Ο.
Ηρακλείου / Βιάννου – Νότιο κλάδο εισόδου εξόδου ΒΟΑΚ και Μιλ. Καράτζη)
και μερική διακοπή της κυκλοφορίας από την οδό Διδούς έως και το ύψος της
οδού 1922.

  Σε αυτή τη φάση η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διεξάγεται προς τις κάτωθι κατευθύνσεις:

  • Από το Λιμάνι / Αλικαρνασσό προς τον Αγ. Νικόλαο μέσω του
    ΒΟΑΚ,
  •  Από ΒΟΑΚ με κατεύθυνση από Αγ. Νικόλαο προς
    Αλικαρνασσό και Λιμάνι (αποκλεισμός όλου του Βόρειου
    κλάδου ΒΟΑΚ),
  •  Από Μιλτιάδη Καράτζη προς Βιάννο μέσω της Επ. οδού
    Ηρακλείου / Βιάννου ή προς Αγ. Νικόλαο μέσω του ΒΟΑΚ,
  •  Από ΒΟΑΚ με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Αλικαρνασσό
    και Λιμάνι (αποκλεισμός του Νότιου κλάδου εξόδου του
    ΒΟΑΚ – κατεύθυνση προς λιμάνι).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί