«Σαρακοστιανό Μενού – Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της Κρητικής Διατροφής»: Σεμινάριο από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Έναρξη 30/03/2023

Ελάτε μαζί μας σε ένα εντυπωσιακό και διαφωτιστικό σεμινάριο για την Κρητική Διατροφή, ένα τρόπο ζωής που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο υγιεινούς στον κόσμο. Με επικεφαλής τους γνωστούς σεφ Γιώργο Λαζανάκη και Νίκο Κριτσωτάκη, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις παραδοσιακές συνταγές και τις τεχνικές μαγειρικής τη κρητικής παράδοσης.

Κατά τη διάρκεια των δύο τετράωρων ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν τις μοναδικές γεύσεις και τα συστατικά που κάνουν την Κρητική Διατροφή τόσο ξεχωριστή. Από τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα μέχρι το ελαιόλαδο και τα πλούσια δημητριακά, αυτό το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες και να μάθουν περισσότερα για την κρητική διατροφή.

Το σεμινάριό μας έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την Κρητική Διατροφή, συμπεριλαμβανομένων των σεφ, των επαγγελματιών υγείας και όσων λατρεύουν τη μαγειρική.

Εγγραφείτε τώρα και ανεβάστε τις μαγειρικές σας ικανότητες σε νέα ύψη με το σεμινάριο Σαρακοστιανού Μενού! 

1η Ενότητα 

• Σουπιές με ρεβύθια

• Γιαχνερό με κουκιά 

• Χοχλιοί με ασκολίμπρους

2η Ενότητα 

• Παραδοσιακά κουμπανάκια Κρήτης

• Σταφιδόπιτα με ταχίνι 

• Γλυκό τζουλαμά

Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες  Κόστος συμμετοχής 90€.

Ημερομηνίες διεξαγωγής : Πέμπτη 30/03/2023 και Παρασκευή 31/03/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις .

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-331580 & 2810-302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 16:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί