Ν. Παππάς: «Ποια τηλεδιοίκηση στη Λάρισα; Σταθμάρχης και… μανιβέλα»

Διαψεύδει τον Γεραπετρίτη

Ηχηρή διάψευση στους ισχυρισμούς που εκστόμισε ο τύποις υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την Τετάρτη, την ημέρα της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων, επιφύλασσε ο Νίκος Παππάς. Μάλιστα, στην πολύωρη συζήτηση ο Γ. Γεραπετρίτης, εκτός του ότι δεν αναγνώρισε ούτε… μισό λάθος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το επιτελικό μπάχαλο στον σιδηρόδρομο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να προκαλέσει σύγχυση ισχυρίστηκε ότι «έχει γίνει σημαντική αναβάθμιση» για την τηλεδιοίκηση και τους σηματοδότες και «το κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας λειτουργούσε απολύτως».

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, δίνει στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν το ψευδές του ισχυρισμού που επιστράτευσε ο τύποις υπουργός Μεταφορών στην Επιτροπή της Βουλής.

«Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ψέματα εχθές ότι η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα ήταν πλήρως λειτουργική», τονίζει σε δήλωσή του ο Ν. Παππάς και συνεχίζει: «Τον διαψεύδουν εσωτερικά έγγραφα του ΟΣΕ που μιλούν: Για κόκκινα φανάρια, για χειρισμό κουμπιών με το χέρι αλλά και για τη χρήση μανιβέλας».

Και προσθέτει: «Όσα ψέματα και να αραδιάζουν δεν πείθουν. Ούτε για το αφήγημα του «ανθρώπινου λάθους» ούτε για το «δεν ήξερα» του Μητσοτάκη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί