Η Θεοδοσία Τσάτσου την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Cine Studio

«Που να ‘σαι τώρα… που γυρνάς;»

Η  Θεοδοσία Τσάτσου αναζητά εκ΄ νέου την επαφή της με το κοινό μετά από μια περίοδο ενδοσκόπησης όπου η δημιουργικότητα της έρεε σε διαφορετικά κανάλια. Η ανάγκη της να εκφραστεί ξανά μέσα από τη μουσική είναι βάλσαμο για τις ψυχές μας.

Με καταγωγή από  την Αυστραλία η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με τους «Μπλε», και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως το «Φοβάμαι», «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία.

Από το ‘99 και έπειτα παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος »  ,  «Κόκκινο»   και  « Αγαπήσου»   ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες όπως με τους Πυξ-Λαξ στην επιτυχία «Μόνο για κείνη μη μου λες».

Επίσης, κομμάτια της όπως το μαγευτικό «Στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα» αγαπήθηκαν από το κοινό και εχουν γινει κλασικά. Ιδιαίτερες, επίσης, είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών.

Η μουσική της κινείται στους ήχους της soul, των blues, του funk και της pop. Ωστόσο, πάντα, υφίσταται και το ροκ στοιχείο, το οποίο πηγάζει από την ανατρεπτική της προσωπικότητα. Μαζί με την πολύ δεμένη και groovy μπάντα της η Θεοδοσία μας μεταφέρει στο πλούσιο ανεπιτήδευτο και αυθεντικο  σύμπαν της.

Θεοδοσια live…not to be missed!

ώρα έναρξης 21:30 – οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Early Online Προσφορά 10€ (έως και 10/03) – Προπώληση / Γενική Είσοδος : 13€

Σημεία Προπώλησης : Τεχνόπολις – Πολυτεχνείο Καφέ και Διαδικτυακά στο http://www.ticketservices.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί