Επίθεση σε Γ. Βαρουφάκη: Συνελήφθη ο 19χρονος που είχε προσαχθεί

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια, μετά από την έκδοση σχετικού εντάλματος, ένας 19χρονος για την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο και γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης, στις 10/3 στα Εξάρχεια.

Ο 19χρονος είχε προσαχθεί νωρίτερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Βαρουφάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων το βράδυ της Παρασκευής έξω από εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Μετά την επίθεση υπεβλήθη σε εξετάσεις στον «Ευαγγελισμό», όπου διαγνώστηκε με κάταγμα ρινικής χώρας.

«Είδα ποιος με τραυμάτισε…δεν ήταν 17χρονος»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε στον Realfm 97,8 για την επίθεση που δέχτηκε στα Εξάρχεια, «Σήμερα ελπίζω να καταθέσω στον ανακριτή. Θα περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά θα τοποθετηθώ»

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους στον Ευαγγελισμό, ήταν εξαιρετικοί, τους αξίζουν συγχαρητήρια και στήριξη από όλους μας».

Μιλώντας για το περιστατικό τόνισε, «ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος. Ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην “χειρουργική βία”.

Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα ή τους δικαστές ή τους ενόρκους όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος, που βγαίνει και λέει ότι τα έλυσε όλα μόνος του, λες και είναι δικαστής και ένορκος και εισαγγελέας και ανακριτής».

«Μου αρέσει να μιλάω για αυτά που ξέρω. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα που ο καθένας έχει άποψη, είτε είναι υπουργός, είτε είναι βουλευτής είτε είναι δημοσιογράφος την ώρα που εξελίσσεται η διαδικασία της δικαιοσύνης, νομίζω είναι μεγάλο πλήγμα για την δικαιοσύνη».

«Θα περιμένω να δω την δικογραφία και μετά θα τοποθετηθώ» σχολίασε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί