Συναντήσεις στην Κρήτη για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Η Hosthub και η Tourmie στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνουν συναντήσεις στην Κρήτη με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου. Πραγματοποιήθηκαν πέρυσι με επιτυχία συναντήσεις οικοδεσποτών Airbnb στην Κρήτη και φέτος έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις στον Άγιο Νικόλαο, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά. 

Στις 28-31 Μαρτίου 2023 στις 18:00, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στον Άγιο Νικόλαο, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά αντίστοιχα με θέμα ‘’Πώς να αυξήσουμε κρατήσεις και έσοδα, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα’’. 

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub θα παρουσιάσει στατιστικά κρατήσεων βραχυχρόνιας μίσθωσης του 2023 για την Κρήτη καθώς και προβλέψεις για το 2023, αναλύοντας στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές με βάση την εμπειρία της Hosthub από την λειτουργία 10.000 καταλυμάτων σε 87 χώρες. Επιπλέον, θα παρουσιάσει συνοπτικά την πλατφόρμα της Hosthub που βοηθά οικοδεσπότες να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλά κανάλια, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες (όπως η καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ) σε αυτόματες. 

Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της Tourmie, της πρώτης Guest Experience εφαρμογής στην Ελλάδα, η οποία βοηθάει τουριστικά καταλύματα να αυξήσουν την ικανοποίηση των επισκεπτών τους, να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων. Θέμα της ομιλίας του είναι το “Digital guest experience: Το κλειδί για βελτιωμένες κριτικές και αυξημένα έσοδα”, μέσα από το οποίο θα έχει την ευκαιρία να παρουσίασει την πλατφόρμα της Tourmie και να μιλήσει για το πώς ένα Guest Experience App μπορεί να αναβαθμίσει την εμπειρία επισκεπτών. 

Η συνάντηση είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο:
https://www.hosthub.com/el/meetup-crete-2023
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hosthub: https://www.hosthub.com/ και support@hosthub.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Tourmie: https://tourmie.com/ και info@tourmie.com.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί