Eπίθεση στους εργαζόμενους από την Πιπιλή: «Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις»

Ως μοναδικό πρόβλημα όσον αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανέφερε ότι «δεν μπήκε σε βάθος και με τον ΟΣΕ. Έπρεπε να τον κλείσει και να τον ξανανοίξει την επομένη»

Σε επίθεση στους εργαζόμενους της ΑΔΕΔΥ για τις κινητοποιήσεις αλλά και σε αποθέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

«Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει: «να πάρει ένα πανό και να πει “ντροπή μας που εκπροσωπούμε ένα μεγάλο κομμάτι τέτοιων συνδικαλιστών και εργαζομένων”».

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε μάλιστα λόγο για «εγκληματική συμπεριφορά» εργαζομένων, τονίζοντας το εξής: «μην ξανακούσω ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι».

Στη συνέχεια βέβαια αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι έχει αναλάβει προσωπικά το βάρος της ευθύνης που βαραίνει την κυβέρνησή του, πράγμα που δεν έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ως μεγάλες επιτυχίες την «καταπολέμηση» της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι «διέλυσε τα καπετανάτα».

Η Φωτεινή Πιπιλή, ως μοναδικό πρόβλημα όσον αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανέφερε ότι «δεν μπήκε σε βάθος και με τον ΟΣΕ. Έπρεπε να τον κλείσει και να τον ξανανοίξει την επομένη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί