Ήττα του ΟΦΗ από τον Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 2-0 για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πήρε ένα τρίποντο ψυχολογίας στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός ήταν κυρίαρχος απέναντι στον ΟΦΗ κι επικράτησε των Κρητικών με 2-0 εντός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν κι έψαξαν το γκολ, το οποίο και βρήκαν στο 21ο λεπτό του αγώνα με τη συμβολή του Διαμάντη. Ο Τσάπρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον παίκτη του ΟΦΗ να βάζει απρόσεκτα το κεφάλι του και να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του, βάζοντας αυτογκόλ.

Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι τιμώρησαν ακόμα ένα λάθος της άμυνας του ΟΦΗ. Ο Γιαννιώτας έκανε τη σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Νίκα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να κάνει την προβολή για να τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να πιέζει κι έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 39′. Μετά από καταπληκτική κόντρα επίθεση ο Σαχπικίδης έβγαλε την παράλληλη στον Γιαννιώτα που ήταν περίπου στο ύψος του πέναλτι, εκείνος έκανε το πλασέ, με τον Μανδά να διώχνει σε κόρνερ.

Ο τερματοφύλακας των Κρητικών πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη επέμβαση και στην εκτέλεση του κόρνερ, αποκρούοντας με το ένα χέρι το σουτ του Νίκα.

Στο 67′ ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά με τον Νίκα που βγήκε σε τετ α τετ με τον Μανδά, ο οποίος όμως μπλόκαρε εύκολα το σουτ του και κράτησε το 2-0.

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί