Νέα συλλαλητήρια σε Ηράκλειο και Χανιά την Κυριακή

Σε νέες κινητοποιήσεις καλούν σωματεία, σύλλογοι και οργανώσεις και για την προσεχή Κυριακή σε Ηράκλειο και Χανιά.

Δείτε επίσης:

«Κέρδη βουτηγμένα στων φοιτητών το αίμα»: Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Ελευθερίας -Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών (Φωτο)

Τεράστια η συμμετοχή στην απεργία σε όλη την Κρήτη – Εικόνες από τις συγκεντρώσεις

Και το Λασίθι στους δρόμους για τα Τέμπη – Στην πορεία της Ιεράπετρας και ο 19χρονος Άγγελος που έσωσε ανθρώπινες ζωές (Βίντεο & φωτο)

Συγκεκριμένα προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και στα Χανιά, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, καλούμε σε νέο ξεσηκωμό την Κυριακή 12/3! Να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο αποφασιστικά ότι «στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή τέρμα ως εδώ καμία ανοχή!» Καμία ανοχή στο σύστημά του κέρδους που καμία ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία», αναφέρεται στο κάλεσμα πρωτοβάθμιων σωματείων των Χανίων.

Στο συλλαλητήριο του Ηρακλείου καλούν φορείς του νομού

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα συμμετοχής στο νέο μεγάλο συλλαλητήριο του Ηρακλείου

«Δεν ξεχνάμε ότι η κατάσταση που βιώνουν ασθενείς και εργαζόμενοι στην υγεία έχει όνομα και παρελθόν, και δεν είναι άλλο παρά η αντίληψη ότι η υγεία είναι για όλες τις κυβερνήσεις εμπόρευμα, οι ασθενείς πελάτες και οι εργαζόμενοι φτηνοί, ευέλικτοι και αναλώσιμοι», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.

 Κάλεσμα συμμετοχής στο νέο συλλαλητήριο των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων και των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 11πμ., απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηρακλείου.

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου επίσης καλεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί