Στα καταστήματα της Παπαναστασίου κλιμάκιο του ΚΚΕ

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, και τον Κώστα Λιάπη, τοπικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Νότιο Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, πραγματοποίησε περιοδεία χτες Πέμπτη στα καταστήματα της Παπαναστασίου.  

Στο επίκεντρο ήταν το πρόσφατο έγκλημα στα Τέμπη αλλά και οι μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Μάρτη σε όλη τη χώρα. 

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ ανέδειξε την ανάγκη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πρώτο σταθμό το νέο κάλεσμα των εργατικών σωματείων και των μαζικών φορέων του Ηρακλείου για την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11πμ στην Πλ. Ελευθερίας. 

Στην περιοδεία έγινε πλούσια συζήτηση με τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες και υπαλλήλους της περιοχής με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα λόγω της ακριβείας που συμπιέζει το εισόδημα και αναδείχτηκε μέσα από τις προτάσεις και τις πρόσφατες τροπολογίες  που έφερε το ΚΚΕ στην βουλή, η ανάγκη να βγει ενισχυμένο στις επικείμενες εκλογές για να βγει ενισχυμένος και ο λαός. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί