Τεράστια η συμμετοχή στην απεργία σε όλη την Κρήτη – Εικόνες από τις συγκεντρώσεις

Πλημμύρισαν σήμερα από κόσμο οι δρόμοι σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη για τις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών.

Δείτε: «Κέρδη βουτηγμένα στων φοιτητών το αίμα»: Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Ελευθερίας -Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών (Φωτο)

Οργή λαού για τα Τέμπη: Στους δρόμους χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα – Κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ από φοιτητές (Βίντεο & φωτο)

Εκτός από το Ηράκλειο, και σε Χανιά και Ρέθυμνο ήταν μαζική η συμμετοχή του κόσμου.

Στα Χανιά,ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία δημοτικής αγοράς. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, αρχικά προς την Πλατεία 1866, επιστροφή στην Αγορά και μεταβάση στα Δικαστήρια.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, αρχικά προς την Πλατεία 1866, επιστροφή στην Αγορά και μεταβάση στα Δικαστήρια.

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες του zarpanews.gr:

Μαζική συμμετοχή και στο Ρέθυμνο

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην απεργιακή κινητοποίηση και στο Ρέθυμνο.

Εργαζόμενοι, φοιτητές, και μαθητές λυκείων και γυμνασίων της πόλης έδωσαν δυναμικό παρών, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη.
“Στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ”, “Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές”, “Σε μια χώρα που παραμελεί τους πολίτες το δυστύχημα είναι αναπόφευκτο”, κάποια από τα συνθήματα της πορείας

Σημειώνεται ότι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης υπό κατάληψη βρίσκονται το τμήμα Ψυχολογίας, η Φιλοσοφική και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Δείτε φωτογραφίες του goodnet.gr:

poreia.jpg
poreia1.jpg
poreia2.jpg
poreia3.jpg
poreia4.jpg

Το απόγευμα τα συλλαλητήρια σε Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Σητεία

Στο νομό Λασιθίου μετά από σχετικό κάλεσμα και οργάνωση της ΑΔΕΔΥ οι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί τα κέντρα των πόλεων στις 18:30 το απόγευμα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί