“Έφυγε” ξαφνικά στα 40 χρόνια του ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Γκαραγκάνης, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Με μακρά θητεία σε αρκετά μέσα, κάλυψε κυρίως το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 ήταν αρχισυντάκτης στο site foxbet.gr.

Στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Sport FM, Sport24, Sportime, RedPlanet, Athlosnews και FWS.
Το «αντίο» του foxbet

«Η Τρίτη της 7ης Μαρτίου ξημέρωσε με θλίψη βαριά για την ομάδα του Foxbet και με τα πιο τραγικά νέα για την ίδια την οικογένεια, του αρχισυντάκτη μας, Παναγιώτη Γκαραγκάνη.

Σε ηλικία μόλις 40 ετών, ο Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αφήνοντάς σε όλους μας ένα τεράστιο κενό.

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης υπήρξε ένα έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος με μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ. Εργάστηκε σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ μέσω του έγκριτου και αποκαλυπτικού του ρεπορτάζ, κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Ο νηφάλιος χαρακτήρας του, η καυστική του πένα και το πάθος του για τον Ολυμπιακό, θα μείνουν χαραγμένα εσαεί στη μνήμη όλων μας.

Η ομάδα του foxbet, αποχαιρετά τον άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο μας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Παναγιώτη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…», αναφέρει στην πρώτη σελίδα το foxbet.gr στο οποίο εργαζόταν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί