Αυταρχισμός: Ο Γεωργιάδης στοχοποιεί δημοσιογράφο επειδή “επιτίθεται στην κυβέρνηση”!

Ο Πολάκης υποτίθεται στοχοποίησε δημοσιογράφους και σκιάχτηκαν τα παιδιά τους (του Χατζηνικολάου για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο λίγο παραπάνω). Ο Γεωργιάδης εκφράζει “απλά” την άποψη του και δεν αντιδρά κανείς…

Την ώρα που η κοινωνία είναι στα… κάγκελα με ορισμένους δημοσιογράφους που επιχειρούν, δια της πλαγίας οδού, να βγάλουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το «κάδρο» των ευθυνών για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποιεί τη Ράνια Τζίμα, θεωρώντας ότι επιτίθεται στην κυβέρνηση και μάλλον ότι στηρίζει και τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Και γι αυτή τη συνέντευξη, στην οποία συνέτριψε τις απόψεις του ακροδεξιού Βορίδη για τα Τέμπη:

Ίσως και γι αυτή την προγενέστερη:

«Και για να σας το κάνω και λίγο πιο ξεκάθαρο πώς κτίζουν την ιδεολογική τους ηγεμονία, αποθεώνουν σήμερα εδώ την κα Ράνια Τζίμα πχ, επειδή επιτίθεται στην Κυβέρνηση, αλλά λοιδορούν όποιον συνάδελφο της έχει αντίθετη με την δική τους άποψη. Έτσι οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Βασίλης Χιώτης ή ο Γιάννης Πρετεντέρης ή η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι όχι αντικειμενικοί και τους βρίζουν εδώ και παντού αλλά αν κάποιος δημοσιογράφος στηρίζει Σύριζα και τολμήσεις να το πεις, τότε είναι ντροπή σου που δεν σέβεσαι την «δημοσιογραφική» τους ιδιότητα. Και εμείς πρέπει να το δεχόμαστε», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον λογαριασμό του στο Twitter, επιχειρώντας να βάλει στην ίδια ζυγαριά την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega με τους Άρη Πορτοσάλτε, Βασίλη Χιώτη, Γιάννη Πρετεντέρη και Κατερίνα Παναγοπούλου.

Μάλλον δεν αρέσει και πολύ στον Άδωνη Γεωργιάδη ο τρόπος με τον οποίο ασκεί έλεγχο, όπως προϋποθέτει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, η Ράνια Τζίμα στην εξουσία και στην κυβέρνηση.

Έχει συνηθίσει αλλιώς, όπως σχολιάζει το ieidiseis

Ο Πολάκης υποτίθεται στοχοποίησε δημοσιογράφους και σκιάχτηκαν τα παιδιά τους (του Χατζηνικολάου για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο λίγο παραπάνω). Ο Γεωργιάδης εκφράζει “απλά” την άποψη του και δεν αντιδρά κανείς…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί