“Ευθιξία” λιγότερη από εβδομάδα! – Οικονόμου: Κανονικά υποψήφιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών 2023 θα βρίσκεται κανονικά, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, παρ’ ότι ο ίδιος παραιτήθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες από τη θέση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δεν υπάρχει καμία διάθεση από τη Νέα Δημοκρατία να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

“Ο κύριος Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη” απάντησε σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πλέκοντας το εγκώμιο του παραιτηθέντος υπουργού και πρόσθεσε:

“Από την πλευρά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογέςΑν και δεν είναι του παρόντος, η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης, παρότι υπάρχει αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών είναι πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό“.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί