Πατέρας αγνοούμενου για Πορτοσάλτε: «Αν ήθελε θυσία να έμπαινε ο ίδιος και η οικογένειά του στο τρένο»

Την αντίδραση του πατέρα ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε σε εκπομπή της ΕΡΤ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (2/2). Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υποστήριξε το αδιανόητο πως τα δυστυχήματα αποτελούν θυσίες ώστε να βελτιωθεί η χώρα.

Δείτε: Αδιανόητη δήλωση Πορτοσάλτε: Τα δυστυχήματα είναι θυσίες για να βελτιωθούμε! (βίντεο)

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα λέγοντας: «Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».ΜΜΕ

Μιλώντας στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (4/3), ο πατέρας του παιδιού που ακόμα αγνοείται ξέσπασε για τις παραπάνω δηλώσεις λέγοντας: «Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Τσίμας σε σχόλιο του (σ.σ. με το οποίο σημειωτέον συμφώνησε και η Σία Κοσιώνη – στο 3:27 στο δεύτερο βίντεο) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι την περασμένη Τετάρτη αναφερόμενος στα δύο δυστυχήματα που έγιναν στα Τέμπη στο παρελθόν (το 1999 με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και το 2003 με το σχολικό λεωφορείο) είπε χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος τους δεν πήγε εντελώς χαμένος!!! Γιατί ακριβώς με τα δύο αυτά συγκλονιστικά γεγονότα έγινε μια τεράστια εθνική κινητοποίηση. Αυτό (σ.σ. η τραγωδία στα Τέμπη) μπορεί να είναι το σημείο τομής, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει επιτέλους ξανά σιδηρόδρομο που να λειτουργεί καλά και να λειτουργεί ασφαλώς»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πατέρας αγνοούμενου για Πορτοσάλτε: «Αν ήθελε θυσία να έμπαινε ο ίδιος και η οικογένειά του στο τρένο»”

  1. Δήμος Σθένης

    Κατ’ αναλογία, λοιπόν, μήπως πρέπει να καεί ο ΣΚΑΙ, να πυρποληθεί ή να γκρεμιστεί για να βάλουν μυαλό και οι ΑΡΔάκηδες του; Λέω τώρα εγώ, παρακινημένοςαπό την ευχαρίστησή του που εξέφρασε μ’ εκείνη την υπέροχη δήλωσή του: “Αυτό (σ.σ. η τραγωδία στα Τέμπη) μπορεί να είναι το σημείο τομής, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει επιτέλους ξανά σιδηρόδρομο που να λειτουργεί καλά και να λειτουργεί ασφαλώς». Αν πρέπει να υπάρχουν τομές για να ευχαριστιέται ο κ. Άρης μας, ας βρεθεί κάποιος να του κάνει μια καλή τομή μη μπάς και συνέλθει!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί