Εξόρμηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ Ηρακλείου, σχετικά με την εξόρμηση των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε ρυθμούς πανεξόρμησης οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, διακίνησαν πλατιά, με μεγάλη επιτυχία τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», σε γειτονιές, χώρους δουλειάς, στέκια νεολαίας και χωριά του Ηρακλείου. 

Παράλληλα, διακινήθηκε και ο «Οδηγητής» του Μαρτίου, όπου υπήρξε μεγάλη απεύθυνση σε μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές των Σχολών Κατάρτισης, νέους εργαζόμενους και ανέργους.

Μαζί με τον «Ριζοσπάστη» μοιράστηκε και συζητήθηκε μαζικά η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με αιτίες και ενόχους, για το οποίο κανείς δεν δικαιούται να το παίζει ανήξερος, ενώ υπήρχαν καταγγελίες εργαζομένων.

Η μάχη με το «Ριζοσπάστη» θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με στόχο να φτάσουν παντού οι θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις, τα εργατικά – λαϊκά προβλήματα που μεγαλώνουν, την απάντηση σε αυτά, τις προτάσεις του ΚΚΕ.

Παράλληλα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση σωματείων και μαζικών φορέων την Δευτέρα 6/03, ώρα 19:00 στη Πλατεία Ελευθερίας για το έγκλημα στα Τέμπη. Γιατί τώρα δεν είναι ώρα για σιωπή! Είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα! Τώρα είναι η ώρα, η δικαιολογημένη οργή που βιώνει ο λαός να μετατραπεί σε οργανωμένη πάλη. Για να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο και να αποδοθούν επιτέλους οι ευθύνες στους πραγματικούς ενόχους, που κοστολογούν τη ζωή μας με κέρδη και ζημιές. Για να πάψουν να κρύβονται οι κυβερνήσεις, τα κόμματα που στηρίζουν αυτή την πολιτική, επιχειρηματικοί όμιλοι πίσω από “ανθρώπινα λάθη”. Για να γίνουμε όλων των νεκρών η φωνή. Γιατί ενώ αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές!Ταυτόχρονα, καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό, τη νεολαία του Ηρακλείου να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου στις 7 Μάρτη, ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Τολμάμε με δυνατό ΚΚΕ παντού! Στον δρόμο για την πραγματική ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας!», με ομιλήτρια την Μαρία Κυπραίου, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου  του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί