Τέμπη: Ο σταθμάρχης ανέλαβε «το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί»

Προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι το Σάββατο έλαβε ο σταθμάρχης Λάρισας, ο οποίος συνελήφθη χθες με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του σταθμάρχη, Στέφανο Παντζαρτζίδη ο πελάτης του ο οποίος είναι συντετριμμένος, ανέλαβε «το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, στα πλαίσια της ευθύνης που έπρεπε να έχει και έχει».

Ο κ. Παντζαρτζίδης προσθέτοντας ότι η κατηγορία που βαραίνει τον πελάτη του είναι διατάραξη συγκοινωνιών στην κακουργηματική της μορφή άφησε σαφείς αιχμές σχετικά με την ανάληψη ευθυνών σημειώνοντας ότι «από εκεί και πέρα αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν πρέπει να επικεντρώνουμε στο δέντρο, ενώ πίσω από αυτό υπάρχει ένα ολόκληρο δάσος».

«Αν υπάρχουν κι άλλα θέματα που δεν αφορούν δική του υπευθυνότητα, υποχρέωση ή αμέλεια, αυτό θα το εξετάσει η Δικαιοσύνη», τόνισε αναφερόμενος στον πελάτη του και πρόσθεσε:

«Πενθεί όλη η Ελλάδα για αυτό που έγινε. Ο κατηγορούμενος είναι κυριολεκτικά συντετριμμένος. Είναι πολύ νωρίς για δηλώσεις, καθώς ακόμη δεν έχουμε λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, η οποία δεν έχει τελειώσει».

Τέλος ο δικηγόρος επεσήμανε ότι η πλευρά του κατηγορούμενου είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τον λεπτό χειρισμό της Εισαγγελίας στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί