Κινητοποιήσεις από τους Δανειολήπτες Ελβετικού Φράγκου – Συγκέντρωση στη πλ. Ελευθερίας

Σε κινητοποίησεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, στις 4 Μαρτίου προχωρά η Πρωτοβουλία Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου ζητώντας άμεση Πολιτική λύση-Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου, που ασφυκτιούν και λόγω της τοκογλυφικής ισοτιμίας.

Στο Ηράκλειο συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στις 4 μ.μ.

Στην ανακοίνωση της πρωτοβουλίας αναφέρεται:

Η Πρωτοβουλία μας, από το περασμένο καλοκαίρι με παρουσία σε κάθε επίπεδο, με συνεχή και σταθερή ενημέρωση, δράσεις, επίσημες συναντήσεις, ανοιχτές κινητοποιήσεις παράλληλα και με την κατατεθειμένη εδώ και καιρό πρότασή μας, προς όλα τα κόμματα για άμεση Πολιτική λύση-Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου, που ασφυκτιούν και λόγω της τοκογλυφικής ισοτιμίας, βρισκόμαστε ήδη σε κίνδυνο και άμεσων πλειστηριασμών ακόμα και πρώτης κατοικίας.

Στα πλαίσια των εντεινόμενων κινητοποιήσεων και στο φόντο και των επερχόμενων εκλογών, μη έχοντας βρεθεί ακόμα καμία απολύτως βιώσιμη λύση, προχωρά σε άμεσες κινητοποιήσεις και παρακαλούμε για την δημοσιοποίηση και την κάλυψη των από το μέσο σας με κάθε πρόσφορο τρόπο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ              Αθήνα 28/28023

«ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023»

🔴1. ΑΘΗΝΑ: TΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, Σταδίου & Ομήρου (για ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) στις 12 μ.μ. * με πορεία στο Υπ. Οικονομικών και Βουλή.

🔵2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή & Ι. Δραγούμη (για ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ) στις 4 μ.μ.

🟠3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Πλατεία Ελευθερίας-Κτίριο Περιφέρειας Κρήτης στις 4 μ.μ.

Συνδανειολήπτες-τριες

• Η τελευταία κατευθυνόμενη και προαναγγελθείσα από τον κ. Στουρνάρα απόφαση του Αρείου Πάγου και σε χρόνο ρεκόρ, εξανέμισε κάθε τελευταία αυταπάτη για «δικαστικές λύσεις» στο πρόβλημά μας. Πολύ περισσότερο που οι Αρεοπαγίτες χρησιμοποίησαν πολιτικά και όχι νομικά επιχειρήματα, επιβεβαιώνοντας ότι το παιχνίδι παίζεται στο πολιτικό πεδίο, αυτό που από την αρχή λέει η επιτροπή. Ήδη άρχισαν οι βίαιες εξώσεις οικογενειών και αυτό θα είναι ένα καθημερινό μοτίβο.

• Η κυβέρνηση αυτή, αναδείχτηκε σαν ο αναμφισβήτητος υποστηρικτής του Καιάδα του Ελβετικού φράγκου, συμπαραστάτης των Τραπεζών και των κορακιών- funds, υποδεικνύοντας με τον πιο απαξιωτικό και ξεκάθαρο τρόπο και με κάθε μέσο, τον Καιάδα του ελβετικού φράγκου σαν μονόδρομο. Πλαισιώνοντας τον με τον ηλεκτρονικό Καιάδα του εξωδικαστικού για τη «διευκόλυνση» της πορείας προς την άβυσσο.

• Μαζί με τη στάση αυτή, τέλειωσαν και οι εκλογικές αυταπάτες. Ότι φωνάζοντας απ’ τα πληκτρολόγια «μαύρο κλπ.», ότι «πιάνοντας βουλευτές να τους ενημερώσουμε και να τους πείσουμε», ότι «περιμένοντας τη φωνή της λογικής να επικρατήσει», θα λυθεί το πρόβλημά μας. Ο «μαυρογιαλουρισμός» που ξέρουμε είναι η εγγύηση για την κοροϊδία και τη διαιώνιση του προβλήματος.

Οι μόνες φωνές που μπορούν κάτι να πετύχουν, είναι οι χιλιάδες φωνές στο δρόμο, που δε θα κάνουν πίσω στα ψέματα και στην τρομοκρατία. Οι φωνές που θα επιβάλλουν, όχι που θα «πείσουν» τα κοράκια και το πολιτικό και δικαστικό προσωπικό τους.

Αυτός θα είναι και ο αναγκαστικός μονόδρομος από εδώ και πέρα.

Μπροστά στις εκλογές της 09/04/2023, να βγούμε στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα.

🚩ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ενημερώστε όσους γνωρίζετε-ενδεικτικά για επικοινωνία κάτω, αν απαιτηθεί.

1. Στην Αθήνα, η Νότια και η Κεντρική Ελλάδα ( Για ενημέρωση κεντρικής συγκέντρωσης Αθήνας, με πορεία στο Υπ. Οικονομικών και Βουλή, στα μέλη επιτροπής)

2. Στη Θεσσαλονίκη, για ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ (Υπεύθυνοι ημέρας-ανάγκης: Καλαϊτζίδου Βάσω τηλ. 6944749464 )

3. Στο Ηράκλειο, η Κρήτη (Υπεύθυνη ημέρας-ανάγκης: Χαλαμπαλάκη Έφη ΤΗΛ. 6945938020)

Με εκτίμηση-Στη διάθεσή σας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ «Συσπείρωση & Δράση»

ΓΡΙΖΑΝΗΣ Ν. 6945987513/ΔΡΑΤΣΟΥΜΗ Ε. 6970147062/ΡΟΖΑΚΗ Κ. 6976443317

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Ι. 6977330673 /ΦΑΣΟΥΛΑΣ Ι. 6974720445

Email : esddaniachf@gmail.com

Και ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΥΛΙΚΟΥ: https://www.facebook.com/groups/daneiachf.drasi

ΑΦΙΣΑ_ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.jpg

PROTOVOULIA_AFISA.jpg

Πρωτοβουλία Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου

https://www.facebook.com/groups/daneiachf.drasi

https://www.youtube.com/channel  * https://twitter.com/Epitropi_ProCHF * https://www.tiktok.com/@epitropi_prochf * https://www.instagram.com/epitropi_prochf2022 * https://gr.pinterest.com/Epitropi_ProCHF 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί